top of page
CostackerStijn.png

SAMENWERKING MET PROVOOST AUTOMATION

Maart 30, 2021

De beste service leveren is een van onze belangrijkste missies. En voor totaalprojecten werken wij samen met de beste partners.

Een van deze partners is Provoost automation. Door de integratie van hun CoStacker en CoFiller in onze transportsystemen zorgen we ervoor dat we onze klanten een intern transportsysteem van A tot Z kunnen voorzien van de allerhoogste kwaliteit.

De Cofiller is een cobot, die in principe ontwikkeld is om veilig en flexibel naast de mens samen te werken. Dit betekent dat hier - in tegenstelling tot industriële robots - geen hekwerk rond hoeft, waardoor er veel ruimte en geld bespaard kan worden. Zo kunnen er zelfs meerdere cobots op een beperkte oppervlakte naast elkaar geplaatst worden, voor het snel en nauwkeurig vullen van dozen of bakken.

Verderop in de verpakkingslijn kunnen de gevulde dozen tot slot ook automatisch gepalletiseerd worden, wat eventueel kan met de Costacker van Provoost Automation: een stapelcobot. 

Het grote voordeel is dat u hiermee eerder onaangename taken letterlijk uit handen van uw medewerkers kan nemen, zodat u hen voortaan kan inzetten voor nuttiger en productiever werkzaamheden.

bottom of page