top of page

ONZE SECTOREN

We Get the Job Done

Torfs Machineconstructie biedt expertise in vele sectoren, zoals voeding, farmaceutica en chemie. Maar daarbuiten zijn onze interne transportoplossingen nog in vele andere sectoren inzetbaar. Met diepgaande kennis en ervaring in alles wat we doen, en een focus op de dringende behoeften van onze klanten, voeren we elk project uit met het oog op kwaliteit en service.

Draadnetband.JPG

Food

Vanaf het het ontstaan van Torfs Machineconstructie hebben wij een ruime ervaring met de noden van de voedings- en drankensector.

Wij beschikken over een ruime ervaring in het omgaan met aan HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) gerelateerde problemen. Wij begrijpen de eisen van de EU-richtlijn m.b.t. de officiële controles op levensmiddelen, de Britse Wet op de Voedselveiligheid en de GMP, evenals de FDA en de USDA, die allemaal om een gespecialiseerde expertise vragen op het gebied van het transporteren en behandelen van levensmiddelen.

Project 2-4.JPG

Non-Food

Bij Torfs Machineconstructie zijn we constant bezig met onze technieken te optimaliseren om zodat wij blijven voldoen aan de veeleisende voorwaarden van de farmaceutische industrie verpakkings- en transportsector. 

Al onze apparatuur voor farmaceutische doeleinden wordt geproduceerd conform de hoogst mogelijke kwaliteitsnorm.

bottom of page